Är du student och intresserad av ett extrajobb inom rekrytering?

Source är en nischad leverantör inom chefsrekrytering med fokus på ledare inom offentlig sektor. Våra uppdragsgivare ansvarar för samhällsviktiga frågor och de rekryteringar vi hjälper våra kunder med, påverkar många människor. Alla vi som arbetar på Source drivs av ett genuint samhällsintresse och en vilja att göra samhället bättre. Vi är övertygade om att rekrytering av framtidens ledare är ett framgångsrikt sätt att leva upp till denna vision. Vi baserar allt vårt arbete på våra ledord: kunskap, säkerhet och hållbarhet. 

Är du en nyfiken person med intresse för att utvecklas inom chefsrekrytering och som vill bygga nätverk inom samhällsnyttiga organisationer? Source växer och vi söker studenter som har kommit en bit in i sin utbildning och som vill lära sig om rekryteringsprocessens alla delar.  Genom Search Academy får du som student chansen att samla meriterande och relevant erfarenhet och kunskap inom rekrytering.

Hos oss får du möjlighet att samarbeta med kompetenta kollegor i team. I våra uppdrag är vi alltid en ansvarig seniorkonsult, en researchkonsult samt en testkonsult som ansvarar för olika delar av processen, men vi gör det tillsammans. Våra processer är tydliga för både kunder och kandidater och vi arbetar ständigt med att förbättra och förfina dem, och naturligtvis med att utveckla nya tjänster. Som researchkonsult jobbar du med sociala nätverk och kontakter med kandidater. Utifrån dina intresseområden får du lära dig mer om och fördjupa dig i olika delar av processen.

I denna roll finns förutsättningar för att skapa en god grund för fortsatt arbete inom rekrytering och HR. Även om du sen väljer att gå vidare inom andra delar av HR så vill vi ge dig erfarenhet och kunskap som du kan bära med dig till nästa utmaning. Det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gänget. Du kommer ha en nära dialog med en handledare under hela ditt uppdrag. 

 Vi söker dig som:  
  • Studerar inom PA/HR och/eller beteendevetenskap 
  • Vill få en inblick i samt lära dig delar av olika rekryteringar 
  • Har läst minst 90 högskolepoäng 
  • Har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att prioritera och planera din tid 
  • Trivs med olika sociala kontakter, då arbetsuppgifterna innebär mycket dialog med kollegor, kunder och kandidater 

Information om tjänsten 

Anställningsform: Tidsbegränsad 
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Arbetstiden är till stor del flexibel. Du kommer överens med din handledare om arbetstider som går att kombinera med dina studier. 
Antal tjänster: 2-3  
Tillträde: Efter överenskommelse  

Intresseanmälan

Bifoga CV*:

Bifoga fler filer (t.ex. personligt brev):Företag: Source Executive Recruitment Sweden AB
Adress: Kungsgatan 12
111 35 STOCKHOLM

Titel: Researcher
Anställning: Kontrakt
Sektor: Privat


Frågor?

Bianca Gideback
Konsult
bianca.gideback@source-executive.se
+460708110364
My Boman
Konsult
my.boman@source-executive.se