Förvaltningschef Regionservice

Vi i Region Halland gör bra verksamhet för invånarna, men vi vill mer.

Vår ledning står inför ett generationsskifte och därför rekryterar vi just nu flera nya förvaltningschefer. Är du vår nya ledningskollega?

Arbetsuppgifter
Chefsuppdraget innebär att leda med fokus på resultat, engagera och motivera medarbetare samt att vara arbetsgivarens representant. Som förvaltningschef leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom förvaltningen med syfte att uppnå hög kvalitet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar för ca 550 medarbetare och rapporterar direkt till Regionens Hälso-och Sjukvårdsdirektör samt driftsnämnden för Regionservice.
Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett fyraårigt chefsförordnande.

Om arbetsplatsen
Förvaltningens uppdrag är att tillhandahålla försörjnings- och stödfunktioner som ur regionens perspektiv ger bästa service till regionens verksamheter så att dessa kan fokusera på sina kärnverksamheter. Styrande lagstiftning för verksamheten är, utöver den som är generell för all offentlig verksamhet, livsmedelslagen, avfallsförordningen, elsäkerhetslagen, miljöbalken samt yrkestrafiklagen. Förvaltningen erbjuder tjänster inom logistik, telefoni, städ, gemensam administrativ service (GAS), kost samt teknisk service.

Några exempel på centrala arbetsuppgifter:
 

  • Leda arbetet med digitalisering
  • Utveckla tjänster och service
  • Säkerställa förvaltningens kompetensförsörjning


Kvalifikationer
Du har en för uppdraget relevant akademisk utbildning och ett genuint intresse för utvecklingsfrågor och service. Du har flerårig linjechefserfarenhet från en komplex organisation, gärna en politiskt styrd organisation. Du har arbetat inom något de områden som förvaltningen ansvarar för. Du har gedigen erfarenhet av utvecklingsarbete och digital transformation. 
Som person har du förmåga att ta ett tydligt arbetsgivarperspektiv samt ett helhetsperspektiv för verksamheten. Du är affärsmässig, utvecklingsinriktad, prestigelös och tydlig. Vidare ser vi att du är stabil och tillitsfull samt att du har en förmåga att involvera, engagera och motivera medarbetare för att tillsammans utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Det är betydelsefullt att du är kommunikativ och har en god förmåga att samverka och skapa goda relationer med olika samarbetspartners. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Intresseanmälan


Företag: Region Halland
Adress: 301 80 Halmstad

Titel: Förvaltningschef Regionservice
Anställning: Tillsvidare
Sektor: Offentlig


Frågor?

Erik Asp
Seniorkonsult
erik.asp@source-executive.se
+46733523481
Axel Berggren
Researcher
axel.berggren@source-executive.se

+460707839600