Source söker erfaren researcher med genuint samhällsintresse

Source förser det offentliga Sverige med framtidens ledare. I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder att hitta och utvärdera de bästa chefskandidaterna genom executive search och fördjupade personbedömningar. Våra kunder finns inom samhällsnyttan så som kommuner, landsting, akademin och statliga verksamheter i hela Sverige. Uppdragen spänner över alla olika chefsnivåer, från högsta ledningsnivå till första linjens chefer. Source är en del av NGS Group - en ledande nordisk koncern inom rekrytering, bemanning, interimslösningar och executive search. Som koncern har vi en genomgående varm och hjälpsam kultur där vi värnar om varandra och ser till att ha roligt tillsammans varje dag. Vår vision är att vara en samlingsplats för kompetens och kunskap för förnyelse av den nordiska arbetsmarknaden. Genom att bidra till människors professionella utveckling medverkar vi varje dag till en innovativ och dynamisk arbetsmarknad, där vi bidrar till våra kunders framgång genom att tillsätta och rekrytera de mest lämpade personerna.
Är du en erfaren researcher med ett genuint samhällsintresse och vill arbeta i ett framgångsrikt bolag i en dynamisk och stark koncern i utveckling? Source expanderar och vill nu stärka teamet med en engagerad och resultatdriven researcher till vårt kontor i Stockholm. Känner du igen dig? 

Arbetsuppgifter
Som researcher på Source får du möjlighet att arbeta med utmanande chefsrekryteringar på hög nivå. Du arbetar framför allt med att, utifrån en given kravprofil, identifiera, kartlägga och kontakta potentiella kandidater för en given befattning. Tillsammans med någon av våra seniorkonsulter arbetar du med tempo och effektivitet i att nå framgång och matcha kompetens med behov. För oss betyder en lyckad rekrytering att både våra kunder och kandidater behandlas med respekt och lyhördhet, samt givetvis att vi når i mål. Att både kunder och kandidater är nöjda, möts av professionalism och kompetens hos oss ser vi som en självklarhet. I förekommande fall kommer du även få möjlighet till samarbete med våra kollegor i systerbolagen Qsearch och Human Capital.

Vem är du?
Vi söker dig som är öppen, kreativ och som vill bidra till gemensam framgång. Vi ser att du har en akademisk examen från PA-linjen, eller annan relevant utbildning, och några års erfarenhet av arbete inom HR-området. I rollen som researcher tycker du om att ta nya kontakter och arbetar strukturerat.

Ett konsultativt förhållningssätt är en viktig egenskap i rollen som researcher, likaså att du trivs i samarbete med kollegor, kunder och kandidater. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Är du en ödmjuk och orädd person som på ett affärsmässigt sätt får saker att hända tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete med kunniga och trevliga kollegor i en koncern vars entreprenörsanda ger stora möjligheter för både teamets och din personliga utveckling. Vi kan lova att du blir allmänbildad, får en bred överblick över Sveriges förvaltning och genom våra rekryteringar får möjlighet att bidra till ett gott ledarskap som kommer hela Sverige till gagn. Vi jobbar aktivt med kunskapsöverföring internt i de team där researchers, seniorkonsulter och urvalspsykologer samarbetar i rekryteringsprocesserna. Som en del av NGS Group får du dels tillgång till ett brett internt nätverk, dels goda förutsättningar för kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och Göteborg.

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående med hänsyn till uppsägningstid. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten och om oss är du välkommen att kontakta Jan Mörén, Verksamhetschef, på 076-883 40 63, jan.moren@source-executive.se.
 

Intresseanmälan

Bifoga CV*:

Bifoga fler filer (t.ex. personligt brev):Företag: SOURCE
Adress: Kungsgatan 12
11135 Stockholm

Titel: Researcher
Anställning: Tillsvidare
Sektor: Privat


Frågor?

Jan Mörén
Leg. Psykolog, Verksamhetschef
jan.moren@source-executive.se
+46768834063