Verksamhetschef till Ednahemmet

Vill du vara med och öppna ett nytt äldreboende i en icke vinstdrivande och idéburen organisation som står stadigt i sin värdegrund att se människan? Vi söker nu en verksamhetschef att vara med från uppstart med stora möjligheter att forma och utveckla boendet och verksamheten!

I september öppnar Ersta diakoni ett nytt äldreboende, Ednahemmet, i egen regi i Hästhagen, Nacka. Ednahemmet kommer att ha 60 lägenheter fördelat på 2 våningar, och ligger nära natur och en grönskande trädgård. De första boendena är beräknade att tas emot i början av september 2022.

Ersta diakoni är Sveriges största icke vinstdrivande aktör inom vård och omsorg. Som medarbetare inom Ersta diakoni arbetar vi varje dag utifrån vår värdegrund "Se människan", med värdeorden professionalism, tillit och hopp.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för Erstas äldreboenden/dagverksamhet och rapporterar direkt till områdeschefen.
På ditt boende har en du lokal ledningsgrupp bestående av enhetschefer som har personal- och budgetansvar för sina enheter/avdelningar.
Chefsansvaret innebär att leda och utveckla verksamheten enligt Erstas vision, värderingar och mål. I arbetet ingår personal-, kvalitets- och budgetansvar samt uppföljningsarbete för hela verksamheten.

ERBJUDANDE
Ersta äldreboenden befinner sig i expansion, där vi under de kommande åren skall utöka vår verksamhet. Vi erbjuder dig ett utvecklingsinriktat arbete där du får möjlighet att leda och utveckla våra äldreboenden, och tillsammans med övriga kollegor påverka hur vi leder området framåt. Vi har en dynamisk och öppen kultur där vi bryr oss om varandra och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
•Minst 5 års erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen samt utbildning eller erfarenhet som IVO godkänner i rollen som verksamhetschef
•Flerårig linjechefserfarenhet, samt erfarenhet av att leda chefer
•Erfarenhet av att starta upp nya verksamheter
•Kunskap och erfarenhet av att styra mot, och följa upp verksamhetens mål inom alla områden

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som är en trygg ledare och som får dina medarbetare att växa och tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål. Vi tror också att du har god problemlösningsförmåga och förmåga att verka både operativt och strategiskt. Du har god förmåga att planera ditt dagliga arbete för dig och verksamheten, samtidigt driver du framgångsrikt strategiska frågor på längre sikt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Efter överenskommelse, senast augusti 2022

Ansökan
Ansök senast: 2022-01-30

Referensnummer: 

I denna rekrytering samarbetar Ersta diakoni med SOURCE Executive Recruitment. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Lahne; maria.lahne@source-executive.se, eller nummer 072 888 60 07.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
 

Intresseanmälan


Företag: Ersta Diakoni
Adress: Erstagatan 1N
116 28 Stockholm

Titel: Verksamhetschef
Anställning: Tillsvidare
Sektor: Privat


Frågor?

Maria Lahne
Seniorkonsult
maria.lahne@source-executive.se
+46728886007