Verksamhetschef till hemtjänsten i Gävle

Om arbetsplatsen
Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund om att se hela människan genomsyrar allt vårt arbete.
 
Arbetsuppgifter
Rollen som verksamhetschef innebär att du självständigt ansvarar för att planera, leda, utveckla och kvalitetssäkra arbetet inom hemtjänstverksamheten. Du arbetar med att skapa och bibehålla goda relationer till kunder, anhöriga/närstående och medarbetare. I din roll ingår att utveckla kontakter med kommunen samt pensionärsorganisationer. Du har ansvar för att beviljade insatser utförs mot kund, samt resultat- och personalansvar för din verksamhet. I din roll förväntas du utföra uppdraget enligt vårt avtal med kommunen, samt ansvara för översyn av rutiner och processer i kvalitetsledningssystemet och se till att vi arbetar enligt dessa. Översynen ska ske kontinuerligt. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetens gruppchefer samt övriga kollegor inom Ersta diakoni. Utöver detta har du återkommande samarbete med kommunen och svarar för uppföljning gentemot dem, samt deltar i utbildningar och möten i deras regi. I din roll rapporterar du till områdeschefen.
 
Kvalifikationer
Du har en avslutad högskoleutbildning med social inriktning; t.ex. socionom, sjuksköterska, beteendevetare eller annan jämförande utbildning. För att bli aktuell för rollen skall du dessutom ha minst 3 år sammanhängande erfarenhet av arbetsledning inom social omsorg. Erfarenhet från hemtjänst är meriterade.
Du är väl förtrogen med lagar, förordningar och föreskrifter inom verksamhetsområdet och ha erfarenhet av kvalitetsarbete.

Som person är du positiv, utåtriktad och har en stark drivkraft. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och trivs i ett relationsbyggande arbete. Din organisationsförmåga är god, du har ett helhetsperspektiv och kan handskas med många varierande arbetsuppgifter samtidigt. Du har förmåga att arbeta resultatinriktat, och systematiskt bedriva och följa upp förbättringsarbeten i verksamheten.

Du som söker denna tjänst är en erfaren, trygg och beslutsmässig ledare med förmåga att få dina medarbetare att växa och ta ansvar. Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå målen och du är en självklar förebild som lever efter företagets värderingar.
 
Kontaktperson Ersta Diakoni
Områdeschef Agnieszka Valdner, 08-714 60 02 agnieszka.valdner@erstadiakoni.se
 
Låter det intressant – ansök här
För frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Caroline Kock caroline.kock@source-executive.se , 070 5110 390 eller Wilhelm Kroge wilhelm.kroge@source-executive.se, 073 1550 018

Intresseanmälan

Bifoga CV*:

Bifoga fler filer (t.ex. personligt brev):Företag: Ersta Diakoni
Adress: Södra Kungsgatan 38B
802 52 Gävle

Titel: Verksamhetschef
Anställning: Tillsvidare
Sektor: Organisationer


Frågor?

Caroline Kock
Seniorkonsult
caroline.kock@source-executive.se
+46705110390
Wilhelm Kroge
Konsult
wilhelm.kroge@source-executive.se
+46731550018