Vi söker Projektledare Nyproduktion

 

GotlandsHem befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De kommande tio åren ska vi nyproducera 1500 bostäder och underhålla stora delar av det befintliga bostadsbeståndet. Detta är en unik och omfattande utmaning, både avseende volym, budget och investering. För att lyckas kommer vi bedriva arbetet genom entreprenadsamverkan och partnering.

Vi söker nu en erfaren projektledare med gedigen vana av att arbeta i samverkansform. Tillsammans med vår framtida partner leder du våra nyproduktionsprojekt så att slutresultatet blir det bästa, både för kommande hyresgäster, för Gotlandshem och för entreprenören.

LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare tillhör du GotlandsHems projektkontor som leds av en erfaren chef med många års projektledarerfarenhet. Här har vi samlat våra skickliga projektledare som har såväl bygg- som verksamhetsutvecklingskompetens. Du kommer att arbeta enligt vår projektmetodik med projektverktyg som stöd. Du har det samlade ansvaret för hela projekt i nära samarbete med projektägare/ombud, styrgrupp och vår samverkanspartner. Utförandet sker ofta tillsammans med andra kollegor inom GotlandsHem och med externa samarbetspartners, hyresgäster samt Hyresgästföreningen.

Som projektledare med inriktning nyproduktion ansvarar du för att utifrån ett tidigt skede vara med och planera samt genomföra och leverera nyproduktionsprojekt till fastighetsavdelningen. I enlighet med satta affärsmål kan det röra sig om hyresrätter som GotlandsHem kommer att förvalta alternativt bostadsrätter som kommer att säljas.

LITE OM DIG

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss innebär det att du är en kommunikativ, prestigelös och kreativ person som prioriterar långsiktig hållbarhet utan att ge avkall på affärsmässighet och kvalitet. Du gillar relationsbyggande, har stor förmåga att söka och skapa lösningar tillsammans med andra och kan vara både strategisk och operativ i ditt ledarskap. Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet av projektledning och/eller byggprojektledning. Det är meriterande om du har högskole- eller universitetsutbildning inom byggteknik, eller motsvarande, alternativt längre projektledningsutbildning.

SÖK JOBBET

Vi har valt att samarbeta med Source i den här rekryteringen. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Source konsulter Hanna Looström på telefon: 070 937 40 16 eller e-post: hanna.loostrom@source-executive.se alternativt Elnaz Adilipour på telefon: 073 352 34 81 eller e-post: elnaz.adilipour@source-executive.se.

Välkommen med din ansökan med sista ansökningsdag 25 augusti 2024.

 

Intresseanmälan

Bifoga CV*:

Bifoga fler filer (t.ex. personligt brev):Företag: AB Gotlandshem
Adress: Visborgsallén 29
62150 Visby

Titel: Projektledare
Anställning: Tillsvidare
Sektor: Offentlig


Frågor?

Elnaz Adilipour
Konsult
elnaz.adilipour@source-executive.se
+46733523481
Hanna Looström
Seniorkonsult
hanna.loostrom@source-executive.se
+46709374016

Bild