Möt vår nya medarbetare

 

Axel de Vrijer

Bid Manager

 

Hej och varmt välkommen till oss på Source! Hur känns det?

Det känns toppen! Känner mig väldigt varmt mottagen och det känns kanon att vara igång.

Vill du börja med att berätta mer om din roll och vad du kommer göra här hos oss?

Som Bid Manager kommer jag driva Source upphandlingsarbete, både att projektleda och vinna upphandlingar såväl som arbetet runt omkring med ramavtalshantering och omvärldsbevakning.

Varför valde du Source som din nästa arbetsgivare?

Jag har arbetat några år på beställarsidan och längtade tillbaka till Bid Manager-rollen, och då stod Source ut som ett toppenföretag som erbjöd både en väldigt spännande roll och arbetsplats.

Vad har du gjort innan?

Senast har jag arbetat som konsultupphandlare på explotateringskontoret, Stockholms stad. Innan dess har jag under största delen av min karriär arbetat med att leda anbudsarbete inom arkitektbranschen och andra tekniska konsulter. Så rekrytering är helt nytt för mig, och det känns väldigt spännande.

Vad ser du mest fram emot att arbeta med här på Source?

Det jag ser mest fram emot är att få lära känna alla kollegor och ytterligare vässa Source upphandlingsarbete. Att vinna upphandlingar är det roligaste jag vet! 

Avslutningsvis – vad tycker du om att göra på din fritid?

All tid som inte upptas av familjen, fru och två små barn, lägger jag på att vara ute och påta i köksträdgården, rensa i rabatterna och klippa gräsmattan. Är det gott att äta eller fint att titta på så vill jag odla det.

Tack så mycket Axel. Varmt välkommen till Source!