Omslagsbild

Möt vår nya medarbetare

Välkommen
Caroline Kock

Seniorkonsult

Hej och varmt välkommen till oss på Source! Hur känns det?

Stort tack, det känns väldigt roligt och kul att vara här. Fin stämning och härliga kollegor!

Vad ska du göra på Source?

I min roll som Seniorkonsult är mitt uppdrag att arbeta med rekrytering för våra offentliga uppdragsgivare. Tanken är även att jag ska arbeta med affärsutveckling.

Varför valde du att komma till just oss på Source? 

Source har ett bra rykte i branschen, de är proffsiga och som koncern skapar vi ett större sammanhang som ger ett par extra dimensioner, spännande! De flesta bolag i branschen är relativt små, om det inte är stora (amerikanska) internationella bolag. För mig är det en fördel att NGS/Source har sina rötter i Sverige. Jag har arbetat internationellt, vilket har varit väldigt roligt men också utmanande.

Vad har du gjort innan?

Jag har en lång bakgrund inom branschen, närmare 25 år och varit på flera olika Executive searchbolag. Tidigare har jag arbetat med både rekrytering och coachning av grupper och enskilda chefer, jag är ICF-certifierad coach och har även själv varit teamchef och del i ledningsgrupp. Under åren har jag också hållit interna utbildningar i internationell kontext, i bland annat olika assessmentverktyg och inom ICF-coachning.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här på Source?

Jag ser fram emot att vara en ”del i gänget”, att få jobba med roliga, svåra och utmanande uppdrag tillsammans med kollegor och våra uppdragsgivare. I det här arbetet blir man aldrig fullärd, varje kund tillsammans med deras utmaningar, gör att man hela tiden utvecklas och blir bättre.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

För mig är det viktigt att vara ute – frisk luft och motion är mitt ”mantra”. Det är också skönt att bara vara hemma och fixa med hus och trädgård – sen tränar jag en del och träffar mina kompisar. Jag har två vuxna söner som jag gärna umgås med, även om de nu för tiden inte alltid är lika angelägna. 😊

Varmt tack Caroline!

Bild

_
Kontakta mig

Caroline Kock

Seniorkonsult

+46 (0)70-511 03 90
Skicka epost