Möt vår nya medarbetare

 

My Boman

Konsult

 

Hej My och välkommen till oss på Source! Hur känns det?

Det känns väldigt roligt! Jag har fått ett fint mottagande av alla kollegor.

Vill du börja med att berätta mer om din roll och vad du kommer göra här hos oss?

Jag kommer att jobba med research vilket innebär att jag, tillsammans med konsulten, är ansvarig för att hitta rätt kandidat för uppdraget. Det innebär att jag kartlägger personer, organisationer och branscher och arbetar med aktivt uppsökande rekrytering.

Varför valde du att komma till just oss på Source?

För att Source jobbar med rekrytering till samhällsnyttiga organisationer och det är många spännande och varierande roller! Sedan tycker jag om att Source arbetar med evidensbaserade och beteendevetenskapliga metoder.

Vad har du gjort innan?

Jag är utbildad socionom och har arbetat inom Stockholms stad främst inom enheterna funktionsnedsättning, äldreomsorg och socialpsykiatri. Nu senast kommer jag från en tjänst som rekryterkingssamordnare på en Socialförvaltning, där rekryterade jag bland annat socionomer, enhetschefer och boendestödjare. Det var då jag fastnade för rekrytering, det är så roligt att träffa människor och hjälpa dem att hitta sitt drömjobb!

Vad ser du mest fram emot att arbeta med här på Source?

Att vara en del av att hitta ledare till viktiga positioner inom den offentliga sektorn. Det känns även väldigt roligt och lärorikt att samarbeta med kollegor som har andra professioner och bakgrund.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

Jag tycker om att vara med familjen, gärna ute i naturen. Sen tycker jag även om att fixa med hus och trädgård och när det finns tid över har jag också fastnat för padel.

Stort tack My och återigen varmt välkommen!