Möt vår nya medarbetare

 

Paniz Samsami

Leg. psykolog | Seniorkonsult

 

Hej och varmt välkommen till oss på Source! Hur känns det?

Härligt och spännande tycker jag! Hittills har jag fått ett mycket gott intryck av både företaget och kollegorna. Source verkar ha ett jättefint klimat.

Vad ska du göra på Source?

Som psykolog kommer jag att ansvara för fördjupade personbedömningar samt arbetspsykologiska tester av kandidater som är aktuella för olika typer av chefsbefattningar.

Varför valde du att komma till just oss på Source?

Jag upptäckte Source för en tid sedan och blev intresserad av deras fokus på just chefsrekrytering och urval eftersom det är ett område som jag vill fördjupa mig i. Det som också tilltalade mig var variationen av arbetet och att få möjlighet att arbeta mot den offentliga sektorn. Det är intressant att få en inblick i hur olika kommuner, regioner och statliga myndigheter fungerar och är strukturerade.

Vad har du gjort innan?

Jag har tidigare arbetat som psykolog på Cohr Group, vilket är ett företag som specialiserar sig på urval och rekrytering av chefer inom näringslivet. På Cohr Group arbetade jag också med att genomföra personbedömningar och psykologiska tester av kandidater. Utöver det har jag mångårig erfarenhet som kliniker där jag främst arbetat psykoterapeutiskt med patienter som haft olika former av psykiska svårigheter och lidanden.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här på Source?

Att träffa kandidater och förstå dem mer på djupet men också mötet och interaktionen med kunder. Det känns viktigt att kunna identifiera framgångsrika och kapabla ledare som kan leda människor och organisationer framåt.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

På fritiden gillar jag att meditera, träna och umgås med min pojkvän, vänner och familj. Jag har två underbara systersöner som jag gärna träffar så ofta jag kan.

Varmt välkommen till oss Paniz!