Executive search, chefsrekrytering, Source

Aktuellt

Här delar vi med oss av kunskap, nyheter och inspiration.

 

Source firar 25 år!

Source firar 25 år!

  • 22 Nov, 2023

I år firar Source 25 år som bolag och kan med det sammanfatta ett kvarts sekel av framgångsrik rekrytering av chefer och ledare till den offentliga sektorn. Sedan starten 1998 är det mycket som har hänt, både i bolaget och i världen i stort. I samband med denna betydelsefulla milstolpe tog vi tillfället i akt att ställa några frågor till Jan Mörén, VD för Source, för att reflektera kring åren som gått, var vi står idag och vad som blir nästa steg i vår resa.

Läs mer
Varning för bedrägeriförsök

Varning för bedrägeriförsök

  • 27 Jul, 2023

Det har kommit till vår kännedom att det tyvärr pågår bedrägeriförsök där personer uppger sig för att representera Source Executive Recruitment Sweden AB och tar kontakt via appen WhatsApp gällande bland annat frilansuppdrag.

Vi vill därför informera om att vi aldrig kontaktar kandidater på detta sätt och samtidigt varna för att ha någon vidare kontakt med avsändarna eller lämna ifrån dig personuppgifter eller någon typ av känslig information.

Läs mer
Välkommen Sofie Nordin - Researcher

Välkommen Sofie Nordin - Researcher

  • 13 Jun, 2023

Vi välkomnar Sofie Nordin tillbaka till oss på Source! Sofie är en återvändare som arbetat på Source tidigare, och som vi nu har glädjen att välkomna tillbaka som Researcher.

”Jag började faktiskt min bana inom rekrytering för många år sedan här på Source, precis när jag var nyutbildad. Det var en otrolig plantskola där jag lärde mig mycket på väldigt kort tid. Efter det fick jag mitt tredje barn och jobbade inom den privata sektorn under flera år. Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på Source igen!”

Läs hela artikeln med Sofie »

Läs mer