Executive search, chefsrekrytering, Source

Aktuellt

Här delar vi med oss av kunskap, nyheter och inspiration.

 

Välkommen Cecilia Palmgren - Konsult

Välkommen Cecilia Palmgren - Konsult

  • 2 Dec, 2022

Vi välkomnar Cecilia Palmgren som researcher hos oss på Source!

”I mitt arbetsliv har jag mött och samarbetat med många chefer i roller som jag nu genom Source är med och rekryterar till. Det är väldigt stimulerande att få möjligheten att vara med och bidra till en god återväxt av nya chefer inom den offentliga sektorn. Det är jag stolt över.”

Läs mer
Source möter framtiden – i ny kostym

Source möter framtiden – i ny kostym

  • 21 Nov, 2022

Nästa år firar vi som bolag 25 år. Snart kan vi sammanfatta ett kvarts sekel av framgångsrik rekrytering av chefer och ledare till den offentliga sektorn. Nutida utmaningar och framtida möjligheter öppnar nya vägar för oss som bolag att utvecklas för att ännu bättre kunna matcha de behov som finns på marknaden och hos våra kunder.

I dag presenterar vi stolt vår nya hemsida med uppdaterad logotyp och grafisk profil som tydligt kommunicerar den kvalitet och professionalism som vårt varumärke och våra kompetenta och erfarna kollegor alltid har stått för.

Läs mer
Välkommen Gunnar Stenvall - Seniorkonsult

Välkommen Gunnar Stenvall - Seniorkonsult

  • 8 Sep, 2022

Vi välkomnar Gunnar Stenvall som seniorkonsult hos oss på Source! Gunnar har arbetat med rekrytering sedan 2009 och kommer senast från Polismyndigheten där han arbetat med chefsrekrytering på strategisk och indirekt nivå för såväl polisiära som civila tjänster.

Läs mer