Executive search, chefsrekrytering, Source

Aktuellt

Här delar vi med oss av kunskap, nyheter och inspiration.

 

Varning för bedrägeriförsök

Varning för bedrägeriförsök

  • 27 Jul, 2023

Det har kommit till vår kännedom att det tyvärr pågår bedrägeriförsök där personer uppger sig för att representera Source Executive Recruitment Sweden AB och tar kontakt via appen WhatsApp gällande bland annat frilansuppdrag.

Vi vill därför informera om att vi aldrig kontaktar kandidater på detta sätt och samtidigt varna för att ha någon vidare kontakt med avsändarna eller lämna ifrån dig personuppgifter eller någon typ av känslig information.

Läs mer
Välkommen Sofie Nordin - Researcher

Välkommen Sofie Nordin - Researcher

  • 13 Jun, 2023

Vi välkomnar Sofie Nordin tillbaka till oss på Source! Sofie är en återvändare som arbetat på Source tidigare, och som vi nu har glädjen att välkomna tillbaka som Researcher.

”Jag började faktiskt min bana inom rekrytering för många år sedan här på Source, precis när jag var nyutbildad. Det var en otrolig plantskola där jag lärde mig mycket på väldigt kort tid. Efter det fick jag mitt tredje barn och jobbade inom den privata sektorn under flera år. Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på Source igen!”

Läs hela artikeln med Sofie »

Läs mer
Välkommen Axel de Vrijer - Bid Manager

Välkommen Axel de Vrijer - Bid Manager

  • 2 May, 2023

Vi välkomnar Axel de Vrijer som Bid Manager hos oss på Source!

”Jag har arbetat några år på beställarsidan och längtade tillbaka till Bid Manager-rollen, och då stod Source ut som ett toppenföretag som erbjöd både en väldigt spännande roll och arbetsplats. Det jag ser mest fram emot är att få lära känna alla kollegor och ytterligare vässa Source upphandlingsarbete. Att vinna upphandlingar är det roligaste jag vet!” 

Läs hela artikeln med Axel »

Läs mer