Omslagsbild

Aktuellt

Välkommen Caroline Kock – Seniorkonsult

Vi välkomnar vår nya kollega Caroline Kock. Som seniorkonsult hos oss på Source kommer Caroline främst att arbeta med rekrytering för våra offentliga uppdragsgivare, utöver det kommer hon även arbeta med affärsutveckling. I samband med Carolines första tid hos oss, passade vi på att ställa några frågor till henne om hennes nya roll, vad hon gjort tidigare och vad hon ser fram emot att göra.

Läs hela intervjun med henne här

Välkommen Paniz Samsami – Leg. psykolog och Seniorkonsult

Vi välkomnar vår nya kollega Paniz Samsami. Som leg. psykolog kommer Paniz att ansvara för fördjupade personbedömningar samt arbetspsykologiska tester av kandidater som är aktuella för olika chefsbefattningar hos oss på Source. För att få möjlighet att lära känna Paniz lite bättre, passade vi på att ställa några frågor till henne om hennes nya roll, vad hon gjort tidigare och vad hon ser fram emot att göra. 

Läs hela intervjun med henne här

Webinar: Spioner i offentlig verksamhet?

För er som missade vårt webinar med Afactor finns nu möjligheten att lyssna in och lära mer om hur du kan jobba med ett förebyggande säkerhetsarbete i rekryteringsprocessen. Vi på SOURCE är stolta över att presentera vår nya samarbetspartner Afactor som är specialiserade på förebyggande säkerhetsarbete, incidenthantering och bakgrundskontroller.

Webinar med Maria Öström och Anna Schneider från Afactor

Vi på SOURCE är stolta över att presentera vår nya samarbetspartner Afactor som är specialiserade på förebyggande säkerhetsarbete, incidenthantering och bakgrundskontroller. Med bakgrund inom Säkerhetspolisen, Ekobrottsmyndigheten och Polismyndigheten har Anna och Maria en unik erfarenhet av att inhämta svåråtkomlig information, analysera samt hantera känsliga situationer. Välkommen att lyssna in och ta reda på hur du kan jobba med ett förebyggande säkerhetsarbete i rekryteringsprocessen.

Nya förutsättningar för ungt ledarskap

I vår serie av artiklar så belyser vi och reflekterar kring ungas syn på arbetsgivare och ledarskap. I den här delen av vår serie kommer vi att reflektera kring frågan om hur unga själva ställer sig till att bli chefer. Det finns många undersökningar där man menar att dagens unga inte vill bli chefer, stämmer det? Eller är det så att unga önskar andra förutsättningar i sin chefsroll?