Ledande inom chefsrekrytering till samhällsnyttiga organisationer

Source är ett av landets ledande konsultföretag inom chefsrekrytering, ledarskap och urval inom offentlig sektor. Varje år tillsätter vi omkring 200 chefer på hög nivå till samhällsnyttiga organisationer inom kommun, region och stat över hela Sverige.

Med 25 år i branschen och tusentals tillsatta chefer har vi lärt oss vad som krävs för framgångsrik rekrytering inom offentlig sektor. Med en kombination av kunskap och erfarenhet baserad på en beteendevetenskaplig och evidensbaserad grund stöttar vi er på ett tryggt sätt i alla delar av rekryteringsprocessen från kravprofil till anställning.

Med ett konsultativt förhållningssätt hjälper vi er förstås att hitta rätt kandidat men vi bistår också med kunskap, förståelse och statistik kring vad som faktiskt krävs av er för att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare för de bästa ledarna.

Våra seniorkonsulter har lång erfarenhet av tillsättningar till ledande positioner. För oss är matchningen mellan kandidat och uppdragsgivare central. Vi är experter på att rekrytera rätt ledare till rätt plats i samhällsnyttiga organisationer. Vi kan rekrytering, vi kan ledarskap och vi kan offentlig sektor.

Kontakta oss »