Dags för nästa steg i karriären?

Source är experter på ledarskap inom den offentliga sektorn. I 25 år har vi hjälpt tusentals ledare utvecklas i sina karriärer. Våra seniorkonsulter har lång erfarenhet av tillsättningar till ledande positioner. För oss är matchningen mellan dig som kandidat och våra uppdragsgivare central. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din chefskarriär.

Oavsett om du är en erfaren ledare på hög nivå eller om du är i början av din ledarkarriär så har vi säkert möjlighet att matcha dig mot en av de många chefsroller vi löpande tillsätter. Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att fortsätta din karriärutveckling. Ring, maila eller – ännu bättre – anmäl dig till vårt nätverk nedan. Kanske har vi redan idag en tjänst som passar din bakgrund, utbildning och framtid. Vi ser fram emot att lära känna dig.

Som kandidat hos oss kan du alltid vara säker på att vi hanterar din intresseanmälan och ansökan med diskretion. Vi arbetar löpande med intervjuer och bedömningar för olika chefstjänster och vi värnar om att du som kandidat alltid skall känna dig väl bemött och vara väl informerad om processer du är en del av.

Din karriär fortsätter här hos oss på Source.

Se våra lediga tjänster »

Registrera dig i Source kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Source kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga CV.