Rekrytering av högre chefspositioner

På Source är vi väl bekanta med hur svårt det kan vara att hitta de bästa cheferna. Under 25 år har vi hjälpt tusentals organisationer att hitta rätt person även till de mest krävande rollerna. I ett Executive search uppdrag tar vi aktivt kontakt med de kandidater som passar för era behov. På det sättet behöver ni aldrig begränsa er till de som söker jobb hos er.

Vi anpassar vår sökstrategi för varje uppdrag genom att kartlägga era specifika behov och med vår expertis identifiera inom vilka branscher, områden och organisationer dessa kandidater kan tänkas finnas idag.

Vi arbetar systematiskt och strukturerat i vår sökprocess och även om vi själva har ett mycket omfattande nätverk av chefer och ledare så ser vi alltid till att söka efter kandidater med innovativa metoder.

Source personal är erfarna och tränade i att på ett diskret och förtroendeingivande sätt ta kontakt med potentiella kandidater. Som representanter för er är vi aldrig påflugna men vi är däremot alltid väl insatta i rollen, kunniga och trevliga.

Genom hela rekryteringsprocessen är vi mycket måna om att på ett professionellt och värdigt sätt representera er inför kandidaterna så att vi – förutom att hitta rätt slutkandidat – ger alla inblandade en positiv upplevelse av ert varumärke.

Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Kontakta oss »