Möt vår nya medarbetare

 

Anne Boberg

Seniorkonsult

 

Hej och varmt välkommen till oss på Source! Hur känns det?

Det känns toppen att vara på plats och så inspirerande att mötas av ett så varmt välkomnande. Tusen tack!

Vill du börja med att berätta mer om din roll och vad du kommer göra här hos oss?

Som seniorkonsult arbetar jag nära kollegorna i rekryteringsteamet för att attrahera och matcha ledare till nyckelpositioner hos våra kunder runt om i landet.

Varför valde du Source som din nästa arbetsgivare?

Source har ett väldigt gott renommé på marknaden och extra skoj är att jag också har erfarenhet från att vara kund till Source tidigare. Då imponerades jag av ett mycket proffsigt bemötande och kvalitativa evidensbaserade leveranser. Nu ser jag fram emot att vara ”på andra sidan av …”

Vad har du gjort innan?

En röd tråd i min karriär har varit att bidra till ett hållbart arbetsliv med fokus på ledarförsörjning, rehabilitering och arbetsmiljö i roller som projektansvarig, projektledare, konsult och kundansvarig. Tidigt i min karriär arbetade jag som executive search konsult med fokus på kvinnlig chefsrekrytering och 2019 lockades jag av att kliva in i rekryteringsbranschen på nytt. Ett beslut som jag inte har ångrat alls då det är helt fantastiskt motiverande att hjälpa kunder och kandidater i träffsäkra matchningar.

Vad ser du mest fram emot att arbeta med här på Source?

Att få bidra till samhällsnytta genom vår tjänsteleverans som bottnar i ledorden; kunskap, säkerhet och hållbarhet.

Avslutningsvis – vad tycker du om att göra på din fritid?

Just nu spenderar jag väldigt mycket tid på Stadion där jag trimmar in ny utrustning och teknik inför att premiäråka Vasaloppets öppna spår 90 km på söndag den 26 februari. Jag har en härlig familj, är gift med Peter sedan mer än 30 år och vi har tre barn, varav de två äldsta är utflugna och yngsta dottern bor hemma och tar studenten till våren. Helt nyligen utökades familjen med vårt andra barnbarn och så har vi också en sexårig vovve.

Tack så mycket Anne. Välkommen till Source och stort lycka till i Vasaloppsspåret på söndag!