Möt vår nya medarbetare

 

Gunnar Stenvall

Seniorkonsult

 

Hej och varmt välkommen till oss på Source! Hur känns det?

Tack! Det känns verkligen jättebra. Jag har blivit mycket väl mottagen och jag upplever min nya arbetsplats som väldigt trevlig och inte minst proffsig.

Vill du börja med att berätta mer om din roll och vad du kommer göra här hos oss?

Som seniorkonsult ska jag tillsammans med mina kollegor arbeta med att hitta och matcha rätt kandidater till våra uppdragsgivare.

Varför valde du Source som din nästa arbetsgivare?

Efter nära fem år i offentlig sektor, lockas jag av att få fortsätta att arbeta med rekrytering till samhällsnyttiga organisationer. Source har ett fantastiskt gott rykte i den sektorn och jag hoppas jag kan komma att bidra till detta.

Vad har du gjort innan?

Jag är utbildad civilekonom som efter några år som ”traditionell” ekonom, kom att arbeta i tio år med företagsutbildningar vid mitt gamla lärosäte Handelshögskolan i Stockholm.

Sedan 2009 har jag arbetat med rekrytering och nu senast kommer jag från Polismyndigheten där jag i drygt fyra och ett halvt år arbetat med chefsrekrytering på strategisk och indirekt nivå för såväl polisiära som civila tjänster.

Vad ser du mest fram emot att arbeta med här på Source?

Jag tycker verkligen om att arbeta med rekrytering och alla de kontakter och möten arbetet innebär – jag lär mig så mycket hela tiden! Nu ser jag fram emot att även i fortsättningen kunna bidra till att rätt person hamnar på rätt plats i de samhällsnyttiga organisationer som vi på Source har förmånen att arbeta med.

Avslutningsvis – vad tycker du om att göra på din fritid?

Resa! Jag har besökt nära 80 länder och känner fortfarande en stor lust att både återvända till platser jag tidigare varit, men inte minst att upptäcka nya. Sedan gillar jag att både laga och äta god mat, gärna tillsammans med goda vänner.

Stort tack Gunnar och återigen varmt välkommen!