Möt vår nya medarbetare

 

Sofie Nordin

Researcher

 

Hej och varmt välkommen tillbaka till oss på Source! Hur känns det?

Det känns kul! Att jobba i uppdrag inom den offentliga sektorn är något jag gjort tidigare och som känns väldigt givande och viktigt.

Vill du börja med att berätta mer om din roll och vad du kommer göra här hos oss?

Jag kommer jobba som researcher vilket innebär att jag främst jobbar med kartläggning i uppdrag, samt att approchera potentiella kandidater till våra kunder.

Varför valde du Source som din nästa arbetsgivare?

Det är viktigt för mig att jobba på ett bolag som jag känner mig stolt över att vara en del av. Jag tycker också att det är givande att jobba i team internt, något som ger arbetet ytterligare en dimension. På Source finns det även en väl inarbetad process, otroligt duktiga kollegor och en härlig stämning som jag gillar.

Vad har du gjort innan?

Jag började faktiskt min bana inom rekrytering för många år sedan här på Source, precis när jag var nyutbildad. Det var en otrolig plantskola där jag lärde mig mycket på väldigt kort tid. Efter det fick jag mitt tredje barn och jobbade inom den privata sektorn under flera år.

Sedan några år tillbaka driver jag en inredningsbutik på Värmdö där jag även har min ateljé. Jag målar mycket och säljer min konst internationellt, av den anledningen jobbar jag deltid på Source. Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på Source igen!

Vad ser du mest fram emot att arbeta med här på Source?

Jag ser mycket fram emot att bidra med min kompetens och erfarenhet i både specifika uppdrag och i bolaget som helhet.

Avslutningsvis – vad tycker du om att göra på din fritid?

Utöver umgänge med familj och vänner så odlar jag gärna och slänger mig mer än gärna in i kreativa projekt.

Varmt välkommen Sofie. Vi är glada att åter ha dig i teamet!