Bygglovschef Orust kommun

Vi söker en erfaren och utvecklingsorienterad bygglovschef till Orust kommun
 

Orust – den gröna och trygga ön där tanken är fri och drömmar får liv. Vi är en kommun i tillväxt där vi satsar på utveckling och investerar i både välfärd och våra medarbetare. Vi är stolta över att vår senaste medarbetarenkät visade att närmare 90% av våra medarbetare är stolta över att arbeta i Orust kommun. Vill du bidra till välfärden och vår utveckling framåt? Välkommen till oss!

Om arbetsplatsen
Orust kommun är inne i en spännande och utvecklande fas. För att skapa möjligheter till fler bostäder och verksamheter pågår det många utvecklingsplaner. Detta innebär att vi behöver arbeta ännu mer tillsammans inom de verksamheter som ingår i samhällsbyggnadsprocessen. Som Bygglovschef har du ett budget, verksamhet och personalansvar för 14 kompetenta medarbetare och rapporterar till Sektorchefen för Samhällsutveckling.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Bygglovschef leder du enheten med att säkerhetsställa effektiva processer med hög kvalitet. Dina arbetsuppgifter har ett starkt utvecklingsfokus- och du kommer att spela en central roll i samverkan med olika interna och externa aktörer för att utveckla vår vackra ö. För oss är servicenivån avgörande; vi vill alltid ha medborgaren i fokus. Vi strävar efter att ge vägledning och konstruktiva råd i så tidigt skede som möjligt, vilket kräver att du kan upprätthålla förtroendefulla dialoger med exploatörer, fastighetsägare, politiker, kommuninvånare, myndigheter och andra berörda parter. Du kommer att leda och utveckla en grupp bestående av handläggare, administratörer, kart- och mätingenjörer samt inspektörer som tillsammans ska leverera kompetens, kvalitet och god service till kommunens medborgare och näringsliv. Som en del i att effektivisera arbetsprocesserna så står vi mitt i ett digitalt utvecklingsarbete som blir ditt uppdrag att fortsatt driva och utveckla.

Om dig
Du är en erfaren och tydlig ledare, skicklig på att navigera i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. VI söker dig som har en lösningsorienterad inställning samt en välutvecklad känsla för service och en hög kvalitetsmedvetenhet. För att lyckas i rollen har du en god förmåga att kommunicera målgruppsanpassat och är van vid många kontaktytor. Du utövar ett klart ledarskap som innebär en lärande kultur där du leder prestation genom engagemang och goda samarbeten. Vi söker dig som är strategisk, strukturerad och har förmågan att sätta fokus på rätt frågor. Du är en kreativ och initiativrik utvecklare med förmåga att initiera samt driva utveckling i komplexa sammanhang. Du har flera års erfarenhet av arbete med bygglovshantering med gedigen kunskap av Plan-och bygglagen samt för uppdraget relevant utbildning.

Intresseanmälan
Välkommen med din ansökan med sista ansökningsdag den 4 augusti.
Vi har valt att samarbeta med Source i den här rekryteringen. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Source konsulter Hanna Looström 070 937 40 16 hanna.loostrom@source-executive.se eller Elnaz Adilipour 073 352 34 81 elnaz.adilipour@source-executive.se

Övriga upplysningar:
Arbetstid/varaktighet: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Fackliga kontakter nås via växeln 0304-33 40 00
Körkort: B

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren. Vi tillämpar rökfri arbetstid. Inom vissa yrken i Orust kommun krävs utdrag ur belastningsregistret eller säkerhetsprövning. Det gäller alla som ska arbeta inom skolan, HR-, Ekonomienheten samt med direkt stöd till brukare inom sektor Omsorg. Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: Orust.se Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 


Om arbetsplatsen

Intresseanmälan

Bifoga CV*:

Bifoga fler filer (t.ex. personligt brev):Företag: Orust kommun
Adress: Kommunhuset, Åvägen 2-6
473 32 Henån

Titel: Bygglovschef
Anställning: Tillsvidare
Sektor: Offentlig


Frågor?

Hanna Looström
Seniorkonsult
hanna.loostrom@source-executive.se
+46709374016
Elnaz Adilipour
Konsult
elnaz.adilipour@source-executive.se
+46733523481