HR-konsult till Socialförvaltningen

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
Socialförvaltningen ansvarar för individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och omsorg för personer med funktionsnedsättningar.

 

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill arbeta med HR i nära samarbete med chefer och med sex härliga och kompetenta HR-kollegor. Inom socialförvaltningen arbetar våra chefer inom följande verksamhetsområden: Individ och familjeomsorg, äldreomsorg och funktionshinderomsorg.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att med ett konsultativt förhållningssätt ge verksamhetens chefer stöd i alla HR-processer såväl operativt som strategiskt. Du stöttar aktivt chefer i arbetsgivarfrågor som, arbetsmiljö, arbetsrätt, rehabilitering och rekrytering. I rollen ingår att samverka och förhandla med fackliga organisationer. Du genomför utbildningar och deltar i ledningsgrupper vid behov. Inom HR-enheten arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och utveckla våra HR-processer.

Din profil

Vi söker dig som har gått personalvetarprogrammet eller har motsvarande högskoleutbildning. Du behöver ha några års erfarenhet av brett HR-arbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med HR-frågor i en större och komplex organisation. Till den här rollen söker vi någon som har erfarenhet och ett stort intresse för arbetsmiljöfrågor och digitalisering av HR-processer. Har du dessutom erfarenhet av avtal och regler som styr vår verksamhet är det meriterande.

Som person tar du initiativ och driver ditt arbete framåt för att uppnå resultat. Variationen i arbetet är stor och du behöver ha förmåga att tänka och arbeta flexibelt för att kunna möta de behov som dyker upp snabbt och som ett resultat av verksamheternas karaktär. Du har professionell integritet och balanserar detta med ett serviceinriktat och coachande förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson

För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är fredagen den 19 oktober 2022. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Source Executive.
För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, ring eller skriv till Maria Lahne, rekryterare Source, 070 777 34 23
maria.lahne@source-executive.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt annonseringskanaler och undanber oss försäljare av rekryteringstjänster och annonser. 

Upplysningar

Galina Svedlund, HR-konsult, 08-535 312 04
Chanette Persson, HR-konsult, 08-535 312 39


 

Intresseanmälan

Bifoga CV*:

Bifoga fler filer (t.ex. personligt brev):Företag: Huddinge kommun
Adress: Kommunalvägen 28
14161 Huddinge

Titel: HR-konsult
Anställning: Tillsvidare
Sektor: Offentlig


Frågor?

Maria Lahne
Seniorkonsult
maria.lahne@source-executive.se
+46707773423