Välkommen till en arbetsplats där vi drivs av att utveckla oss själva och vår verksamhet!

Ersta driver sju äldreboenden i Stockholm, Nacka och Uppsala. Vårt mål är att tillvaron på våra äldreboenden ska vara så meningsfull som möjligt för varje individ med en trygg, hemlik och inkluderande atmosfär. Ersta äldreomsorg är en del av Ersta diakoni, Sveriges största icke vinstdrivande aktör inom vård och omsorg. Som medarbetare inom Ersta diakoni arbetar vi varje dag utifrån vår värdegrund "Se människan", med värdeorden professionalism, tillit och hopp.

Om arbetsplatsen

Välkommen till en arbetsplats där vi drivs av att utveckla oss själva och vår verksamhet!

Vi söker nu en verksamhetschef till Ersta Mariahemmet, ett vård- och omsorgsboende med 83 platser, samt en dagverksamhet. Ersta Mariahemmet ligger i Enskededalen, nära grönområden och tunnelbana, samt har en lummig, grönskande innergård.

Ersta driver sju äldreboenden i Stockholm, Nacka och Uppsala. Vårt mål är att tillvaron på våra äldreboenden ska vara så meningsfull som möjligt för varje individ med en, trygg, hemlik och inkluderande atmosfär.

Ersta äldreomsorg är en del av Ersta diakoni, Sveriges största icke vinstdrivande aktör inom vård och omsorg. Som medarbetare inom Ersta diakoni arbetar vi varje dag utifrån vår värdegrund "Se människan", med värdeorden professionalism, tillit och hopp.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för Erstas äldreboenden/dagverksamhet och rapporterar direkt till områdeschefen.

Chefsansvaret innebär att leda och utveckla chefer/medarbetare och verksamhet enligt Erstas vision, värderingar och mål för hela verksamheten. I arbetet ingår personalansvar, budget- prognos- och uppföljningsarbete.

Du ansvarar för att organisera, följa upp och vidta åtgärder i arbetsmiljöarbetet för att möjliggöra goda arbetsförutsättningar och en hälsosam och trevlig arbetsplats för alla medarbetare. Du ansvarar självklart för att tillgodose hög patientsäkerhet, god kvalitet i vården/omsorgen, samt en säker och stimulerande arbetsmiljö som främjar hög kostnadseffektivitet.

ERBJUDANDE

Ersta äldreboenden befinner sig i expansion, där vi under de kommande åren skall utöka vår verksamhet. Vi erbjuder dig ett utvecklingsinriktat arbete där du får möjlighet att leda och utveckla våra äldreboenden, och tillsammans med övriga kollegor påverka hur vi leder området framåt. Vi har en dynamisk och öppen kultur där vi bryr oss om varandra och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

•Minst 5 års erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen samt utbildning eller erfarenhet som IVO godkänner i rollen som verksamhetschef, t ex sjuksköterska eller socionom

•Flerårig linjechefserfarenhet, samt erfarenhet av att leda chefer

•Kunskap och erfarenhet av att styra mot, och följa upp verksamhetens mål inom alla områden

•Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med dagverksamhet eller har specialistutbildning inom demens.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker efter en trygg ledare med stor personlig mognad. Vi tror att du har god problemlösningsförmåga och har förmåga att verka både operativt och strategiskt. Du har god förmåga att planera ditt dagliga arbete för dig och verksamheten. Samtidigt driver du framgångsrikt strategiska frågor på längre sikt.

Vi tror också att du är en lagspelare med utmärkt förmåga att samarbeta och få dina medarbetare att växa, ta ansvar och tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-10-03

Referensnummer: A1016299

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner:
Axel Berggren, axel.berggren@source-executive.se - 070 783 96 00
Maria Lahne, maria.lahne@source-executive.se - 072 888 60 07

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Ersta diakoni med SOURCE Executive Recruitment. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Lahne; maria.lahne@source-executive.se, eller nummer
072 888 60 07.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Intresseanmälan


Företag: Ersta Diakoni
Adress: Åstorpsringen 26
121 31 Enskededalen

Titel: Verksamhetschef till Ersta Mariahemmet
Anställning: Tillsvidare
Sektor: organisations


Frågor?

Axel Berggren
Researcher
axel.berggren@source-executive.se

+460707839600
Maria Lahne
Seniorkonsult
maria.lahne@source-executive.se
+46728886007